پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مسئول واحد کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: به منظور بهبود پاسخ حوزه بهداشت در برابر بلایا این معاونت اقدام به برنامه ریزی برای اجرای تمرین عملیاتی شامل( تخلیه اضطراری و اطفاء حریق )با حضور تیم‌های عملیاتی کرده است.

مسئول واحد کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: به منظور  بهبود پاسخ حوزه بهداشت در برابر بلایا  این معاونت اقدام به برنامه ریزی برای اجرای تمرین عملیاتی شامل( تخلیه اضطراری و اطفاء حریق )با حضور تیم‌های عملیاتی کرده است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نورالله نجاتی افزود: به مناسبت بزرگداشت 21 مهرماه روز جهانی کاهش خطر بلایا پیش بینی نشده  و به منظور  بهبود پاسخ حوزه بهداشت در برابر بلایا  این معاونت اقدام به برنامه ریزی برای اجرای تمرین عملیاتی شامل( تخلیه اضطراری و اطفاء حریق )با حضور تیم‌های عملیاتی شامل سلامت محیط، سلامت روانی اجتماعی، تغذیه و مدیریت خطر بلایا و اعضای سامانه فرماندهی حادثه تمام مراکز و شبکه‌های تحت پوشش در مهر ماه امسال کرده است.


وی عنوان کرد:  بلایا اتفاقاتی هستند که به طور غافل گیر کننده و گاه اجتناب ناپذیر رخ داده و بعلت آثار و عواقب گسترده آن می تواند تا مدت  طولانی  پس از وقوع حادثه، همچنان تاثیرات نامطلوب خود را بر منابع مادی و انسانی داشته باشد.


نجاتی ابراز کرد: 21 مهرماه روز جهانی کاهش خطر بلایا پیش بینی نشده برنامه ریزی و کاهش خطر پذیری سوانح و بلایا به منظور حفاظت موثر از افراد جوامع و کشورها، معیشت آنها، سلامت ، میراث فرهنگی ، سرمایه های اقتصادی و اجتماعی ، اکوسیستم های موجود و نهایتا تقویت برگشت پذیری آنها یک امر حیاتی و ضروری است که نیاز تلاش جمعی سیاستگذاران، مدیران ، متخصصان و تمام ذینعان این حوزه است.


وی با بیان اینکه در تاریخ 22 دسامبر سال 1989 میلادی، مجمع عمومی سازمان ملل متحد دومین چهارشنبه ماه اکتبر را به عنوان روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی اختصاص داد، تصریح کرد: این رویداد به مدت یک دهه به همین منوال برگزار  و در سال 2002 پس از بررسی های بیشتر مجمع عمومی سازمان ملل تصمیم گرفت تا مراسم سالانه را به عنوان وسیله ای برای ترویج فرهنگ جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی از جمله پیشگیری، کاهش خطرات و آمادگی حفظ کرده نهایتا در 21 دسامبر 2009 این مجمع روز 13 اکتبر را رسما بعنوان روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی اعلام کرد.


نجاتی با اشاره به اینکه صدمات و بیماریهای بازماندگان زلزله، فرسایش خاک حاصل خیز یک منطقه و از بین رفتن زمین های کشاورزی از جمله  آثاری هستند که معمولا در ارزیابی و تعیین خسارات به حساب نمی آیند، افزود: بنابراین می توان گفت هزینه های اجتماعی و اقتصادی بلایای طبیعی بسیار بیشتر از آن چیزی است که در نگاه اول به نظر می‌رسد بنابراین بخش مهمی از تولید ناخالص ملی کشورها بخصوص کشورهای در حال توسعه هزینه جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی می شود.


مسئول واحد کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی ادامه داد: از این رو معاونت بهداشتی با وجود سامانه فرماندهی حادثه، تیم های عملیاتی، تدوین برنامه پاسخ نظام سلامت در برابربلایاEOP   حوزه بهداشت در صدد است با افزایش آمادگی عملکردی مدیران و کارکنان خود و  بعنوان متولی تامین و حفظ و ارتقای سلامت جامعه با اجرای برنامه ارزیابی و آموزش آمادگی خانوار در برابر بلایاDART توجه ویژه ای به پیشگیری و کاهش آسیب پذیری در برابر مخاطرات  طبیعی و انسان ساخت با تاکید به نقش محوری مردم دارد.1


انتهای پیام/